Een bijzondere Captain’s Cocktail

Afgelopen maandag 12 november verwelkomde PTA haar gasten op de jaarlijkse Captain’s Cocktail. Met een fantastische opkomst en prachtige entourage, mogelijk gemaakt door de partners van PTA, werd het wederom een fantastische avond. Een avond die de aanwezige gasten zich niet alleen hierom zullen herinneren. Zoals ieder jaar sprak directeur René Kouwenberg de gasten toe […]

Een bijzondere Captain’s Cocktail

Afgelopen maandag 12 november verwelkomde PTA haar gasten op de jaarlijkse Captain’s Cocktail. Met een fantastische opkomst en prachtige entourage, mogelijk gemaakt door de partners van PTA, werd het wederom een fantastische avond.

Een avond die de aanwezige gasten zich niet alleen hierom zullen herinneren. Zoals ieder jaar sprak directeur René Kouwenberg de gasten toe om terug te blikken op het afgelopen jaar maar ook vooruit te kijken naar de toekomst. René verraste de gasten door niet alleen vooruit te kijken naar de toekomst van PTA , maar ook zijn eigen toekomst kwam aan bod. 
In zijn speech kondigde René zijn afscheid aan en zal zich vanaf 1 januari 2019 gaan richten op zijn privé leven. Dit werd ontvangen door de gasten met een prachtig, emotioneel applaus. Een echt kippenvel moment voor alle aanwezigen, inclusief René zelf.

Na dit nieuws was er ook tijd voor een plezierige aankondiging, namelijk de benoeming van Dick de Graaff als zijn opvolger. Na 14 jaar zich te hebben ingezet als commercieel directeur bij PTA zal Dick per 1 januari 2019 zijn nieuwe functie als algemeen directeur invullen. CEO van Port of Amsterdam Koen Overtoom, kreeg het woord waarin hij René bedankte met mooie woorden en een blijvende herinnering. Uiteraard nam hij ook een moment om Dick succes te wensen als nieuwe directeur van PTA.

Waarna René eigenlijk al klaar was om van het podium te stappen, richtte Dick het woord aan René. Er stond namelijk nog een verrassing op het programma. Tot grote verbazing kwam Rik Torn, vice-voorzitter van de gemeenteraad van Amsterdam het podium op. Hij bedankte René voor wat hij heeft betekend voor PTA en Amsterdam, met als hoogtepunt de uitreiking van de Frans Banninck Cocq Penning.

Al met al een bewogen avond, die bovenal erg gezellig was. 
Namens Rene, Dick en het gehele team van PTA danken wij iedereen die zich heeft ingezet om deze avond tot een succes te maken. 

, ,