Diner

Bekijk op deze pagina de uitgebreide mogelijkheden voor het organiseren van een diner bij Passenger Terminal Amsterdam

Diner

Eten is één van onze dagelijkse levensbehoeften. Eten is er ook om van te genieten, samen te zijn en om van belangrijke gebeurtenissen een feest te maken. Bij Passenger Terminal Amsterdam kunt u intiem dineren of groots uitpakken tot 1.000 gasten. Uw diner kan op zichzelf staan, voorafgaand aan een congres of het begin zijn van een feestelijke avond. De locatie biedt vele mogelijkheden om uw diner tot een beleving te maken voor uw gasten.

200 - 1000 personen
Events map MAIN DECK PROMENADE PTA-events-panorama PANORAMA WATERSIDE VIEW

Main Deck

Een stijlvol zittend diner in een intieme ruimte, of een informele walking dinner met genoeg ruimte voor decor en feest. De flexibele inzet van het Main Deck maakt deze geschikt voor allerlei varianten van een diner. Wanneer de avond valt krijgt de terminal de juiste ambiance voor een spectaculaire avond.


1000 1200 m2 Lees meer

Promenade Deck

Het Promenade deck is uiterst geschikt voor informele walking dinners. Door de vorm van het deck zullen de gasten zich telkens weer verbazen over het steeds variërende spectaculaire uitzicht.


500 740 m2 Lees meer

Panorama Deck

Een intieme en exclusief diner op het kleinste deck in de nok van de terminal. Het Panorama Deck zorgt voor het echte VIP gevoel.


200 340 m2 Lees meer

Ook uw event aan het IJ?

Bel ons op

020 509 10 00

voor een vrijblijvende

kennismaking

Direct een offerte aanvragen

Weten wat de mogelijkheden zijn bij Passenger Terminal Amsterdam? Vul het formulier in en ons team neemt contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

  • Uitzicht over stad & water (panoramisch)
  • Uitstekend bereikbaar
  • 550 parkeerplaatsen (publieke garage)
  • 1000 hotelkamers in de directe omgeving
  • 3.000 m2 evenementen oppervlakte

    Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google Privacybeleid en de Algemene voorwaarden zijn van toepassing.