Beurs

Bekijk op deze pagina de uitgebreide mogelijkheden voor het organiseren van een beurs bij Passenger Terminal Amsterdam

Beurs

Met ruim 3.000 m2 evenementenoppervlak, een hoogte variërend van zeven tot zestien meter en een ruime backstage met goederenliften, is PTA de perfecte locatie om uw beurs tot een succes te maken. Het vele daglicht zal de producten doen stralen en geeft de gasten energie. Passenger Terminal Amsterdam is uitgerust met alle faciliteiten die nodig zijn om een geslaagde beurs te kunnen organiseren.

300 - 1500 personen
Events map MAIN DECK PROMENADE PTA-events-panorama PANORAMA WATERSIDE VIEW

Main Deck

De grote beursvloer is gelegen op de eerste verdieping in de terminal; het Main Deck. De rigging mogelijkheden en de efficiënte vorm maken het gebruik van dit Deck erg flexibel. Het glazen dak en hoge plafond van minimaal 9 meter zorgen voor een ruimtelijk en open gevoel voor uw beursgasten.


1500 1200 m2 Lees meer

Promenade Deck

Het Promenade deck is de perfecte locatie waar stands, eten én drinken samenkomen. Dit u-vormig deck is de tweede verdieping van de terminal en hangt als een balkon boven het Main Deck. Dit deck heeft aan weerszijde een waanzinnig uitzicht met als hoogtepunt een terras met uitzicht over het IJ.


500 740 m2 Lees meer

Panorama Deck

Het Panorama Deck is het kleinste deck met uitzicht over de gehele terminal. Dit deck is voor allerlei doeleinden te gebruiken. In combinatie met de andere decken, maar zeker ook voor kleinere exposities.


300 340 m2 Lees meer

Ook uw event aan het IJ?

Bel ons op

020 509 10 00

voor een vrijblijvende

kennismaking

Direct een offerte aanvragen

Weten wat de mogelijkheden zijn bij Passenger Terminal Amsterdam? Vul het formulier in en ons team neemt contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

  • Uitzicht over stad & water (panoramisch)
  • Uitstekend bereikbaar
  • 550 parkeerplaatsen (publieke garage)
  • 1000 hotelkamers in de directe omgeving
  • 3.000 m2 evenementen oppervlakte

    Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google Privacybeleid en de Algemene voorwaarden zijn van toepassing.