Main Deck

Het Main Deck is gelegen op de eerste verdieping en is het grootste deck van PTA. Dit deck is dan ook vaak het middelpunt van het event. De vorm en faciliteiten maken het deck heel erg veelzijdig.

Main Deck

Zoals het Main Deck van een schip zich uitstrekt van boeg tot achtersteven, strekt het Main Deck van PTA zich uit van voor- tot achterkant van het gebouw. De golvende vorm van het zestien meter hoge dak symboliseert de verbinding tussen land en water en de enorme houten balken in het interieur zijn een herinnering aan de scheepsbouwtraditie. De transparantie van het gebouw en het vele glas zorgt op het Main Deck voor natuurlijk daglicht met een prachtige lichtinval in alle seizoenen.

Congres

Congres

Tijdens het congres is het Main Deck de plek waar het gebeurt. Het Main Deck is het grootste deck, gelegen op de eerste verdieping in de terminal. De perfecte locatie voor een plenaire sessie tot 1250 gasten, de rigging mogelijkheden maken het gebruik van dit deck erg flexibel. Hierdoor is het mogelijk om slechts een gedeelte van het deck te gebruiken voor de plenaire sessie en bijvoorbeeld de andere helft voor stands, demo´s of catering. Het glazen dak en hoge plafond van minimaal 9 meter zorgen voor een ruimtelijk en open gevoel.


1250 personen
_DSC4825

Bedrijfsfeest

Het Main Deck is het grootste deck, gelegen op de eerste verdieping in de terminal. Het middelpunt van een groot feest waar de gasten zich uitstekend kunnen vermaken. De rigging mogelijkheden maken het gebruik van dit deck erg flexibel. Hierdoor is het mogelijk om slechts een gedeelte van het deck te gebruiken en een intiemere ruimte te creëren.


2000 personen
IMGP2573

Productlancering

Voor een productlancering is het Main Deck the place to be. Op deze verdieping kunnen de nieuwste auto´s worden gepresenteerd, zelfs in het dak. Een mooie grote catwalk, de nieuwste trends op het gebied van innovatie. Niks is te gek.


1000 personen
20191022_peugeot_421

Diner

Een stijlvol zittend diner in een intieme ruimte, of een informele walking dinner met genoeg ruimte voor decor en feest. De flexibele inzet van het Main Deck maakt deze geschikt voor allerlei varianten van een diner. Wanneer de avond valt krijgt de terminal de juiste ambiance voor een spectaculaire avond.


1000 personen
CCW 2023

Beurs

De grote beursvloer is gelegen op de eerste verdieping in de terminal; het Main Deck. De rigging mogelijkheden en de efficiënte vorm maken het gebruik van dit Deck erg flexibel. Het glazen dak en hoge plafond van minimaal 9 meter zorgen voor een ruimtelijk en open gevoel voor uw beursgasten.


1500 personen

Meer informatie

Lengte57 meter
Breedte21 meter
Hoogte7 tot 16 meter
Maximale capaciteit 2000 personen

Neem een kijkje binnen Passenger Terminal Amsterdam

Ook uw event aan het IJ?

Bel ons op

020 509 10 00

voor een vrijblijvende

kennismaking

Faciliteiten


1000 hotelkamers in de direct omgeving

Routebeschrijving


20 min van Schiphol


3.000 m2 evenementen oppervlakte


Buitenterras


Gratis high speed Wi-Fi


Led wall

Bereikbaarheid


Prive parkeren of publieke garage


Productiekantoor


Ruime backstage


Touring car parkeerplaatsen

Bereikbaarheid


Uitstekend bereikbaar


Uitzicht over stad & water (panoramisch)