Congres

Bekijk op deze pagina de uitgebreide mogelijkheden voor het organiseren van een congres bij Passenger Terminal Amsterdam

Congres

Maak de content het stralende middelpunt van uw congres in Passenger Terminal Amsterdam. Kies voor het natuurlijke decor van het IJ, de moderne uitstraling van het pand of creëer met behulp van trussing een intieme ruimte; PTA heeft alle ingrediënten om een onvergetelijke indruk te achter te laten. Beleef een unieke ervaring door onze samenwerking met het Mövenpick Hotel Amsterdam City Centre. De interne verbinding van beide locaties maakt het mogelijk 14 subzalen en 400 hotelkamers aan uw (inter)nationale congres in PTA te koppelen zonder dat de gasten de locatie hoeven te verlaten. Alles onder 1 dak!

De centrale ligging biedt de gasten de ultieme Amsterdam-ervaring, zonder de logistieke uitdagingen. PTA is uitstekend bereikbaar via openbaar vervoer, auto en zelfs per boot.

200 - 1250 personen
Events map MAIN DECK PROMENADE PTA-events-panorama PANORAMA WATERSIDE VIEW

Main Deck

Tijdens het congres is het Main Deck de plek waar het gebeurt. Het Main Deck is het grootste deck, gelegen op de eerste verdieping in de terminal. De perfecte locatie voor een plenaire sessie tot 1250 gasten, de rigging mogelijkheden maken het gebruik van dit deck erg flexibel. Hierdoor is het mogelijk om slechts een gedeelte van het deck te gebruiken voor de plenaire sessie en bijvoorbeeld de andere helft voor stands, demo´s of catering. Het glazen dak en hoge plafond van minimaal 9 meter zorgen voor een ruimtelijk en open gevoel.


1250 1200 m2 Lees meer

Promenade Deck

Bij een bezoek aan een congres of vergadering hoort ook een plek waar er gepauzeerd kan worden, doe dit bij PTA met uitzicht! Dit u-vormig deck is de tweede verdieping van de terminal en hangt als een balkon op het Main Deck. Dit deck heeft aan weerszijde een waanzinnig uitzicht met als hoogtepunt een terras met uitzicht over het IJ. Het Promenade Deck is tijdens congressen een heerlijke plek voor het serveren van ontbijt, lunch, pauzes en uiteraard borrels.


600 740 m2 Lees meer

Panorama Deck

Klein maar fijn, geldt voor het Panorama Deck,gelegen op derde verdieping met uitzicht over de gehele terminal. De plek voor een congres voor een intiem gezelschap, of in combinatie met de andere decken als workshop ruimte, voor stands, een lunch of eind borrel. Uitgerust met een vaste bar biedt dit deck ontzettend veel mogelijkheden.


200 340 m2 Lees meer

Ook uw event aan het IJ?

Bel ons op

020 509 10 00

voor een vrijblijvende

kennismaking

Direct een offerte aanvragen

Weten wat de mogelijkheden zijn bij Passenger Terminal Amsterdam? Vul het formulier in en ons team neemt contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

  • Uitzicht over stad & water (panoramisch)
  • Uitstekend bereikbaar
  • 550 parkeerplaatsen (publieke garage)
  • 1000 hotelkamers in de directe omgeving
  • 3.000 m2 evenementen oppervlakte

    Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google Privacybeleid en de Algemene voorwaarden zijn van toepassing.