Partners

Maak kennis met onze partners op het gebied van catering, techniek en standbouw

Passenger Terminal Amsterdam is een leeg canvas. Wij bieden een divers pallet aan unieke leveranciers, allen van topkwaliteit, om samen de locatie op maat te maken. Wij voorzien u van advies en bekijken samen wie de perfecte match is. Wilt u andere mogelijkheden bespreken, neem dan gerust contact met ons op.

Catering

The Food Line-up
“Wij zijn een creatief en baanbrekend cateringbureau met de missie om mensen beter eten te laten ontdekken en is de eerste cateraar in Europa met het ‘B Corp’ – certificaat. Met een netwerk van 100 zelfstandige chefs, food pioniers en culinaire creatieven wordt er voor ieder event een unieke line-up samengesteld. Van streetfood tot sterrengerecht – altijd geniaal lekker, duurzaam en van kop tot staart geregeld.”
https://www.thefoodlineup.nl/

Hete Peper
“Wij zijn vakidioten, meedenkers, andersdenkers; een cateraar die het graag nét even anders doet. Hete Peper gelooft dat eten meer is dan een maaltijd. Eten is een verhaal. En de kunst is om dat verhaal goed neer te zetten. Creatief, uitdagend, spannend. En dat zorgt ervoor dat zij keer op keer de grenzen opzoeken. Om te prikkelen, uit te dagen en het verhaal van een evenement op de sterkst mogelijke manier te vertellen. Soms pittig, altijd prikkelend!”
https://www.hetepeper.nl/#first

Mövenpick Hotel Amsterdam City Centre
Mövenpick Catering is onderdeel van Mövenpick Hotel Amsterdam City Centre en is fysiek verbonden met het PTA gebouw. Door haar locatie kan zij onsite catering bieden; een luxe wanneer vers bereide catering een must is. Gezond en maatschappelijk verantwoord, premium Zwitsers of een efficiënte Nederlandse optie, men adviseert u uiteraard op basis van uw behoefte en budget.”
https://www.movenpick.com/nl/europe/netherlands/amsterdam/hotel-amsterdam.html

Techniek

HWM
“Wij zijn als creatief en technisch producent rijk aan ervaring in evenementen, televisie, commercials en bedrijfsfilms. HWM begrijpt dat men onbewust wordt beïnvloedt door de manier waarop de ruimte is verlicht en ingericht. Vanuit de klant wordt het evenement ontwikkeld en vormgegeven. Het geheel én het detail bepalen het gevoel, de beleving en het success van het evenement.”
https://www.hwm.me/

Standbouw

The Works
“Wij zijn een full-service eventmanagement- en standbouwbedrijf. Gedurende vele van die jaren hebben we het voorrecht gehad om samen te werken met Passenger Terminal Amsterdam. Ons internationale team bestaat uit meertalige, toegewijd team met tientallen jaren hands-on ervaring, gespecialiseerd in het verzorgen van standbouw en indien nodig ook het volledige project- en evenementmanagement. Ons doel is om het werk van een organisator te verlichten, zodat hun focus kan liggen op het evenement tot een succes te maken.”
www.theworksevents.com