Promenade Deck

Het Promenade Deck is met haar vorm en uitzicht de beste plek voor wat ontspanning. Op dit deck kunnen gasten zich even terugtrekken tijdens de breaks of juist genieten van een gezellige borrel.

Promenade Deck

Het Promenade Deck biedt een spectaculair uitzicht over het IJ en de oude binnenstad van Amsterdam. De glazen wanden en het grote buitenterras aan weerszijden van het Deck bieden u de mogelijkheid om binnen, maar ook buiten te genieten van dit fenomenale uitzicht. Op het Promenade Deck bevinden zich twee LED walls, die u in elke gewenste kleur kunt laten branden. Hiermee geeft u uw evenement direct sfeer. Tevens is er een vaste bar, lift en een grote cateringruimte aanwezig.

RemyOnline-19

Congres

Bij een bezoek aan een congres of vergadering hoort ook een plek waar er gepauzeerd kan worden, doe dit bij PTA met uitzicht! Dit u-vormig deck is de tweede verdieping van de terminal en hangt als een balkon op het Main Deck. Dit deck heeft aan weerszijde een waanzinnig uitzicht met als hoogtepunt een terras met uitzicht over het IJ. Het Promenade Deck is tijdens congressen een heerlijke plek voor het serveren van ontbijt, lunch, pauzes en uiteraard borrels.


600 personen
Dinner Promenade deck

Bedrijfsfeest

Entertain de gasten met een spectaculair uitzicht. Het Promenade deck is een plek om te netwerken, gezellig te borrelen of te relaxen in een lounge setting. Een plek voor een warm ontvangst in combinatie met andere decken, maar natuurlijk ook los te huren inclusief terras.


700 personen
_DSC4727

Productlancering

Het Promenade deck is de perfecte locatie waar content en eten en drinken samenkomen. Dit u-vormig deck is de tweede verdieping van de terminal en hangt als een balkon boven het Main Deck. Dit deck heeft aan weerszijde een waanzinnig uitzicht met als hoogtepunt een terras met uitzicht over het IJ.


500 personen
Dinner Promenade deck

Diner

Het Promenade deck is uiterst geschikt voor informele walking dinners. Door de vorm van het deck zullen de gasten zich telkens weer verbazen over het steeds variërende spectaculaire uitzicht.


500 personen
CCW 2023

Beurs

Het Promenade deck is de perfecte locatie waar stands, eten én drinken samenkomen. Dit u-vormig deck is de tweede verdieping van de terminal en hangt als een balkon boven het Main Deck. Dit deck heeft aan weerszijde een waanzinnig uitzicht met als hoogtepunt een terras met uitzicht over het IJ.


500 personen

Meer informatie

Maximale capaciteit 700 personen

Neem een kijkje binnen Passenger Terminal Amsterdam

Ook uw event aan het IJ?

Bel ons op

020 509 10 00

voor een vrijblijvende

kennismaking

Faciliteiten


1000 hotelkamers in de direct omgeving

Routebeschrijving


20 min van Schiphol


3.000 m2 evenementen oppervlakte


Buitenterras


Gratis high speed Wi-Fi


Led wall

Bereikbaarheid


Prive parkeren of publieke garage


Productiekantoor


Ruime backstage


Touring car parkeerplaatsen

Bereikbaarheid


Uitstekend bereikbaar


Uitzicht over stad & water (panoramisch)