Routebeschrijving

De terminal is uitstekend te bereiken via openbaar vervoer, auto, of taxi. Op deze pagina vindt u de routebeschrijving naar de terminal vanuit diverse richtingen

Routebeschrijving

Passenger Terminal Amsterdam
Piet Heinkade 27
1019 BR Amsterdam

Vanuit Utrecht/ Amersfoort

Vanuit de richting Utrecht A2 en Amersfoort A1 volg de A10 richting Zaanstad tot afrit 14 Centrum, Zeeburg, Artis, IJburg.
Onderaan de afrit slaat u linksaf. Deze weg vervolgen, bij de eerste en tweede stoplichten rechtdoor rijden.
U rijdt vervolgens de Piet Hein tunnel in. Aan het eind van de tunnel rechts voorsorteren en bij het stoplicht rechtsaf richting Centraal Station. Deze weg vervolgen. Na het tweede stoplicht (bij de spoortunnel aan uw linkerhand) de tweede inrit naar rechts, de terminal ziet u aan uw rechterhand ziet liggen. Voor de terminal bevindt zich ook de inrit naar de Piet Heingarage. 

Vanuit Zaandam

Vanuit de richting Zaandam volgt u op de A10 de borden E35 richting Amersfoort/ Volendam tot afrit 14 Centrum, Zeeburg, Artis, IJburg. Onderaan de afrit slaat u linksaf. Deze weg vervolgen, bij de eerste en tweede stoplichten rechtdoor rijden.
U rijdt vervolgens de Piet Hein tunnel in. Aan het eind van de tunnel rechts voorsorteren en bij het stoplicht rechtsaf richting Centraal Station. Deze weg vervolgen. Na het tweede stoplicht (bij de spoortunnel aan uw linkerhand) de tweede inrit naar rechts, waar u de terminal aan uw rechterhand ziet liggen. Voor de terminal bevindt zich ook de inrit naar de Piet Heingarage. 

Vanuit Den Haag/ Schiphol

Op de A4 volgt u op het knooppunt ‘De nieuwe meer’ de A10 richting A10 Ringweg Zuid. Volg op het knooppunt Amstel de A10, E35 richting Amersfoort. Op het knooppunt Watergraafsmeer volgt u de A10/E35 richting Zaanstad tot afrit 14 Centrum, Zeeburg, Artis, IJburg. Onderaan de afrit slaat u linksaf. Deze weg vervolgen, bij de eerste en tweede stoplichten rechtdoor rijden. U rijdt vervolgens de Piet Hein tunnel in. Aan het eind van de tunnel rechts voorsorteren en bij het stoplicht rechtsaf richting Centraal Station. Deze weg vervolgen. Na het tweede stoplicht (bij de spoortunnel aan uw linkerhand) de tweede inrit naar rechts, waar u de terminal aan uw rechterhand ziet liggen. Voor de terminal bevindt zich ook de inrit naar de Piet Heingarage.