COVID-19 Klik hier voor belangrijke informatie t.a.v. uw cruisereis

Routebeschrijving

De terminal is uitstekend te bereiken met openbaar vervoer, auto, of taxi.

Routebeschrijving


Passenger Terminal Amsterdam
Piet Heinkade 27
1019 BR Amsterdam

Valet parking

De voordeligste en meest comfortabele optie is gebruik te maken van de Valet Service aangeboden door Weparc in samenwerking met Q-park. Dit is de enige Valet Service die officieel partner is van PTA.

Hoe werkt het
U maakt een reservering via onderstaande link. Vervolgens kunt u bij aankomst de sleutel afgeven aan de chauffeur, die uw auto parkeert in een nabij gelegen Q-park garage. Klik op deze link voor het maken van een reservering:  www.weparc.com/pta 

Hieronder vindt u de tarieven van de meest voorkomende boekingen, uiteraard is een afwijkend aantal dagen ook mogelijk.

DagenTarief
7€ 129,00
10€ 153,00
12€ 169,00
14€ 185,00

Vanuit Utrecht/ Amersfoort

Vanuit de richting Utrecht A2 en Amersfoort A1 volg de A10 richting Zaanstad tot afrit 14 Centrum, Zeeburg, Artis, IJburg.
Onderaan de afrit slaat u linksaf. Deze weg vervolgen, bij de eerste en tweede stoplichten rechtdoor rijden.
U rijdt vervolgens de Piet Hein tunnel in. Aan het eind van de tunnel rechts voorsorteren en bij het stoplicht rechtsaf richting Centraal Station. Deze weg vervolgen. Na het tweede stoplicht (bij de spoortunnel aan uw linkerhand) de tweede inrit naar rechts, de terminal ziet u aan uw rechterhand ziet liggen. Voor de terminal bevindt zich ook de inrit naar de Piet Heingarage. 

Vanuit Zaandam

Vanuit de richting Zaandam volgt u op de A10 de borden E35 richting Amersfoort/ Volendam tot afrit 14 Centrum, Zeeburg, Artis, IJburg. Onderaan de afrit slaat u linksaf. Deze weg vervolgen, bij de eerste en tweede stoplichten rechtdoor rijden.
U rijdt vervolgens de Piet Hein tunnel in. Aan het eind van de tunnel rechts voorsorteren en bij het stoplicht rechtsaf richting Centraal Station. Deze weg vervolgen. Na het tweede stoplicht (bij de spoortunnel aan uw linkerhand) de tweede inrit naar rechts, waar u de terminal aan uw rechterhand ziet liggen. Voor de terminal bevindt zich ook de inrit naar de Piet Heingarage. 

Vanuit Den Haag/ Schiphol

Op de A4 volgt u op het knooppunt ‘De nieuwe meer’ de A10 richting A10 Ringweg Zuid. Volg op het knooppunt Amstel de A10, E35 richting Amersfoort. Op het knooppunt Watergraafsmeer volgt u de A10/E35 richting Zaanstad tot afrit 14 Centrum, Zeeburg, Artis, IJburg. Onderaan de afrit slaat u linksaf. Deze weg vervolgen, bij de eerste en tweede stoplichten rechtdoor rijden. U rijdt vervolgens de Piet Hein tunnel in. Aan het eind van de tunnel rechts voorsorteren en bij het stoplicht rechtsaf richting Centraal Station. Deze weg vervolgen. Na het tweede stoplicht (bij de spoortunnel aan uw linkerhand) de tweede inrit naar rechts, waar u de terminal aan uw rechterhand ziet liggen. Voor de terminal bevindt zich ook de inrit naar de Piet Heingarage.