Bedrijfsfeest

Bekijk op deze pagina de uitgebreide mogelijkheden voor het organiseren van een bedrijfsfeest bij Passenger Terminal Amsterdam

Bedrijfsfeest

Een feest heeft altijd een persoonlijk karakter. Omdat PTA een locatie is die u geheel naar uw wens kunt aankleden, is het feest altijd ‘custom made’. Er is alle ruimte voor een podium, grote bar, een lounge of dansvloer. PTA beschikt tevens over een ruim terras aan zowel de voor- als achterzijde van het pand met fenomenaal uitzicht. Bij zwoele zomeravonden een perfecte aanvulling op uw borrel of feest.

350 - 2000 personen
Events map MAIN DECK PROMENADE PTA-events-panorama PANORAMA WATERSIDE VIEW

Panorama Deck

De derde verdieping van de terminal is het Panorama Deck, het kleinste deck met uitzicht over de gehele terminal. Dit intieme deck is geschikt voor een feest of borrel voor kleinere groepen. Vooral in combinatie met een walking dinner op het Promenade Deck een groot succes. Grote groepen die gebruik maken van alle decken, richten op het Panorama Deck een exclusief VIP gedeelte of lounge area in.


350 340 m2 Lees meer

Main Deck

Het Main Deck is het grootste deck, gelegen op de eerste verdieping in de terminal. Het middelpunt van een groot feest waar de gasten zich uitstekend kunnen vermaken. De rigging mogelijkheden maken het gebruik van dit deck erg flexibel. Hierdoor is het mogelijk om slechts een gedeelte van het deck te gebruiken en een intiemere ruimte te creëren.


2000 1200 m2 Lees meer

Promenade Deck

Entertain de gasten met een spectaculair uitzicht. Het Promenade deck is een plek om te netwerken, gezellig te borrelen of te relaxen in een lounge setting. Een plek voor een warm ontvangst in combinatie met andere decken, maar natuurlijk ook los te huren inclusief terras.


700 740 m2 Lees meer

Ook uw event aan het IJ?

Bel ons op

020 509 10 00

voor een vrijblijvende

kennismaking

Direct een offerte aanvragen

Weten wat de mogelijkheden zijn bij Passenger Terminal Amsterdam? Vul het formulier in en ons team neemt contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

  • Uitzicht over stad & water (panoramisch)
  • Uitstekend bereikbaar
  • 550 parkeerplaatsen (publieke garage)
  • 1000 hotelkamers in de directe omgeving
  • 3.000 m2 evenementen oppervlakte

    Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google Privacybeleid en de Algemene voorwaarden zijn van toepassing.