Panorama Deck

Het Panorama Deck is het kleinste deck van PTA en is gelegen op derde verdieping in de nok van het pand. De plek voor intieme meetings, diner, demo/workshops of borrel

Panorama Deck

Het Panorama Deck geeft met haar 340 m2 direct een intieme sfeer aan uw evenement. Het Panorama Deck heeft een vaste bar en is gelegen zoals een Panorama Deck dat behoort, op 10 meter hoogte. Doordat het Deck gesitueerd is op deze hoogte en de glazen constructie tot aan het plafond reikt, ziet u overdag de bezigheden van Amsterdam en het IJ en ’s avonds de fonkelende lichtjes van de prachtige binnenstad. Het Panorama Deck is bereikbaar per lift en trap.

Congres Passenger Terminal Amsterdam Panorama deck

Congres

Klein maar fijn, geldt voor het Panorama Deck,gelegen op derde verdieping met uitzicht over de gehele terminal. De plek voor een congres voor een intiem gezelschap, of in combinatie met de andere decken als workshop ruimte, voor stands, een lunch of eind borrel. Uitgerust met een vaste bar biedt dit deck ontzettend veel mogelijkheden.


200 personen
Tijmenberens_Oostenrijk_100jaar_09112023-214

Bedrijfsfeest

De derde verdieping van de terminal is het Panorama Deck, het kleinste deck met uitzicht over de gehele terminal. Dit intieme deck is geschikt voor een feest of borrel voor kleinere groepen. Vooral in combinatie met een walking dinner op het Promenade Deck een groot succes. Grote groepen die gebruik maken van alle decken, richten op het Panorama Deck een exclusief VIP gedeelte of lounge area in.


350 personen
Brainstorm-area-1

Productlancering

Het Panorama Deck, is het kleinste deck met uitzicht over de gehele terminal. Dit deck is voor allerlei doeleinden te gebruiken. In combinatie met de andere decken, maar zeker ook voor kleinere events.


300 personen
JelleDraper-DSC08242

Diner

Een intieme en exclusief diner op het kleinste deck in de nok van de terminal. Het Panorama Deck zorgt voor het echte VIP gevoel.


200 personen
13

Beurs

Het Panorama Deck is het kleinste deck met uitzicht over de gehele terminal. Dit deck is voor allerlei doeleinden te gebruiken. In combinatie met de andere decken, maar zeker ook voor kleinere exposities.


300 personen

Meer informatie

Lengte28 meter
Breedte11,5 meter
Hoogte6 meter
Maximale capaciteit 350 personen

Neem een kijkje binnen Passenger Terminal Amsterdam

Ook uw event aan het IJ?

Bel ons op

020 509 10 00

voor een vrijblijvende

kennismaking

Faciliteiten


1000 hotelkamers in de direct omgeving

Routebeschrijving


20 min van Schiphol


3.000 m2 evenementen oppervlakte


Buitenterras


Gratis high speed Wi-Fi


Led wall

Bereikbaarheid


Prive parkeren of publieke garage


Productiekantoor


Ruime backstage


Touring car parkeerplaatsen

Bereikbaarheid


Uitstekend bereikbaar


Uitzicht over stad & water (panoramisch)