66e Editie Souvenirsbeurs

Nederlands enige vakbeurs en branche platform voor souvenirs en recreatieartikelen.

66e Editie Souvenirsbeurs

Al 66 jaar organiseert de Vereniging van Souvenirfabrikanten (VSF) hun vakbeurs voor souvenirs en recreatieartikelen. Een overzichtelijke driedaagse beurs, waar u als bezoeker in één dag kunt kennismaken met dé aanbieders van souvenirs en recreatieartikelen én tegelijkertijd uw vakgenoten kunt ontmoeten. De Beurs wordt gehouden in PTA van 5 t/m 7 januari 2020.


Voor wie is de Souvenirbeurs interessant?

Voor iedereen die betrokken is bij het binnen- en buitenlandse toerisme. De Souvenirbeurs is de enige vakbeurs en belangrijk voor iedereen die werkt in de souvenirbranche in cultuurhistorische regio’s en steden, rondvaart, musea, attracties, verblijfsrecreatie, hotels, vervoersondernemingen in heel Nederland. De beurs staat garant voor allerlei branchenieuws, nieuwe producten en trends. Een bezoek aan de Souvenirbeurs betekent dat u naar kantoor/huis gaat vol nieuwe indrukken, zakelijke ideeën, lucratieve deals en de herinnering aan interessante ontmoetingen met branchegenoten.

Gratis entree!

De toegang, inclusief koffie en thee, is gratis echter alleen als u zich heeft aangemeld. Wij zijn graag op de hoogte van het aantal bezoekers, zodat wij de catering hier op kunnen afstemmen. Meld u hier via het elektronische formulier direct GRATIS aan. U ontvang daarna per e-mail een bevestiging van uw aanmelding. Deze bevestiging is tevens uw entreekaart voor de Souvenirbeurs. U dient deze bij de registratiebalie bij binnenkomst te tonen. 

Meer informatie en aanmelden via https://www.souvenirbeurs.nl/nl/

Bron: souvenirsbeurs.nl

, , ,