Captain’s Cocktail PTA 2015

Een speciale editie vanwege het 15-jarig jubileum, met als hoogtepunt onze verkiezing tot “Port Of The Year”.

Captain’s Cocktail PTA 2015

Maandag 16 november jongstleden organiseerde PTA haar negende Captain’s Cocktail.

Een speciale editie vanwege het 15-jarig jubileum, met als hoogtepunt onze verkiezing tot “Port Of The Year”.

Het werd een mooie avond vol ontmoetingen en fijne gesprekken. De cocktail vond plaats in de Lobby, de laatste ruimte in PTA waar nog geen Captain’s Cocktail had plaatsgevonden. Tot de verbazing van velen was deze ruimte onherkenbaar en omgetoverd in een sfeervol decor waar werd genoten van het gezelschap en de catering, dit jaar verzorgd door Jamie Oliver’s Fifteen Catering.

JOFC liet de kans om de aanwezigen te laten zien wat zij in huis hebben niet onbenut en pakten uit. Zo genoten de gasten ondermeer van een espresso uit de Sweet-Slow koffie bar, een oester in de “Fruits de Mer kraam” en een echte PTA Gin Tonic. Een wijntje werd geserveerd uit de Wine Bar in de lift samen met bijpassende charcuterie.

Kortom een avond vol vermaak en goed gezelschap, een geslaagd evenement waar PTA trots op is om ieder jaar te mogen verzorgen voor haar gasten. Wij danken JOFC en onze AV leverancier HWM voor hun inspiratie en samenwerking en kijken uit naar de volgende editie. Nu alle ruimtes al een keer gebruikt zijn blijft het gissen waar de volgende receptie zal plaatsvinden, beginnen we weer opnieuw of moet zelfs de kade er aan gaan geloven…?

,