13e Captain’s Cocktail groot succes

De 13e editie van de Captain’s Cocktail vond plaats op maandag 11 november en was ook dit jaar weer een mooi evenement om op terug te kijken. Het evenement stond in het teken van de stad Amsterdam. PTA ís Amsterdam en PTA omármt Amsterdam. De lobby van PTA was omgetoverd tot een gezellige, feestelijke ruimte […]

13e Captain’s Cocktail groot succes

De 13e editie van de Captain’s Cocktail vond plaats op maandag 11 november en was ook dit jaar weer een mooi evenement om op terug te kijken. Het evenement stond in het teken van de stad Amsterdam. PTA ís Amsterdam en PTA omármt Amsterdam.

De lobby van PTA was omgetoverd tot een gezellige, feestelijke ruimte met een grote ronde bar als middelpunt. Met haar eigen evenement laat PTA zien welke mogelijkheden er zijn om een evenement te organiseren in de terminal, voor en door partners van PTA. Met Amsterdamse huisjes en diverse Amsterdamse producten stond onze stad dit jaar in de spotlights.

Met de 13e editie van de Captain’s Cocktail gaf directeur Dick de Graaff ook een belangrijke boodschap mee. Hij richtte zich tot de Gemeente Amsterdam en vroeg met klem om een  gerichte visie voor het  toerisme beleid in Amsterdam. “Praat niet over ons, maar met ons. Betrek de toeristische sector bij beleid”.  PTA dankt al haar partners voor hun tomeloze inzet om de Captain’s Cocktail tot een succes te  maken. Het was een mooie avond met mooie gasten!      

,