COVID-19 Klik hier voor belangrijke informatie t.a.v. uw cruisereis

Zuiderdam

Schip van Holland America Line

Zuiderdam

Holland America Line

De Zuiderdam is het zusterschip van de Westerdam, de Noordam en de Oosterdam. Holland America Line heeft in december 2002 de ms Zuiderdam geïntroduceerd. Dit schip valt op doordat er aan weerszijden glazen liften zijn geplaatst. Hiervandaan heeft men een prachtig uitzicht over de zee. Verder is het schip zeer luxueus ingericht zoals u van een schip van Holland America Line mag verwachten. De dekken zijn van prachtig teakhout, de trapleuningen van koperbeslag en in de verschillende vertrekken staan met zacht leer beklede fauteuils. Bij Holland America Line komt de oorspronkelijke Nederlandse achtergrond nog in diverse facetten naar voren. De menu’s en het dagprogramma zijn op alle schepen in het Nederlands verkrijgbaar, er is vaak Nederlands personeel aan boord en ook de kapitein en de officieren zijn vaak afkomstig uit Nederland.

Dit cruiseschip was op zondag 05 mei 2019 in Amsterdam.

Holland America Line

De Holland-Amerika Lijn is een cruisemaatschappij en een dochteronderneming van Carnival Corporation & plc, de grootste cruisevaartonderneming ter wereld. Het bedrijf is gevestigd in de Amerikaanse stad Seattle.

Andere schepen van deze rederij

Rotterdam

Rotterdam

Zaandam

Zaandam

Veendam

Veendam

Rotterdam

Rotterdam

Nieuw Statendam

Nieuw Statendam

Amsterdam

Amsterdam

Prinsendam

Prinsendam
Cruiseschip Zuiderdam - Holland America Line

Lengte285 meter
Aantal passagiers 1970
Aantal decks11
VlagNetherlands

Gerelateerd nieuws Zuiderdam

  • COVID-19; Heeft het effect op uw cruise reis?

    maandag 20 april 2020

    Wegens COVID-19 maatregelen kan het voorkomen dat uw cruisereis naar Amsterdam geannuleerd is door de cruiserederij. Wij houden onze cruisekalender zo actueel mogelijk aan de hand van de informatie die wij ontvangen van de cruiserederijen.Mocht uw aanloop er niet tussen staan, of heeft u vragen over uw cruise reis, neem dan contact op met uw […]