COVID-19 Klik hier voor belangrijke informatie over de geannuleerde cruises

Mein Schiff 3

Schip van TUI Cruises

Mein Schiff 3

TUI Cruises

Hoogtepunt op Mein Schiff 3 van de Duitse rederij is een glazen wand van twee dekken hoog in de vorm van een diamant op de achtersteven waardoor je vanuit diverse restaurants en bars uitzicht hebt op zee. Bijzonder zijn ook twee loopbruggen met glazen vloer en speciale concertzaal. Ruim 80% van de hutten heeft een balkon en bijzonder zijn de Himmel & Meer Suites met twee verdiepingen. De hoogste etage is een prive-dakterras met ligbedden. Mein Schiff 3 is het eerste nieuwbouw schip voor het Duitse TUI Cruises.

Dit cruiseschip was op vrijdag 31 mei 2019 in Amsterdam.

TUI Cruises

TUI Cruises is een cruisemaatschappij in Duitsland. Het werd in 2007 opgericht als een joint venture tussen het Duitse toerismebedrijf TUI AG en de Amerikaanse cruise-lijnexploitant Royal Caribbean Cruises Ltd.

Andere schepen van deze rederij

Mein Schiff 6

Mein Schiff 6

Mein Schiff 5

Mein Schiff 5

Marella Explorer

Marella Explorer

Mein Schiff 4

Mein Schiff 4

Mein Schiff 2

Mein Schiff 2
Cruiseschip Mein Schiff 3 - TUI Cruises

Lengte293.3 meter
Aantal passagiers 2506
Aantal decks15
VlagMalta

Gerelateerd nieuws Mein Schiff 3

  • COVID-19; Heeft het effect op uw cruise reis?

    maandag 20 april 2020

    Wegens COVID-19 maatregelen kan het voorkomen dat uw cruisereis naar Amsterdam geannuleerd is door de cruiserederij. Wij houden onze cruisekalender zo actueel mogelijk aan de hand van de informatie die wij ontvangen van de cruiserederijen.Mocht uw aanloop er niet tussen staan, of heeft u vragen over uw cruise reis, neem dan contact op met uw […]