COVID-19 Klik hier voor belangrijke informatie t.a.v. uw cruisereis

Boudicca

Schip van Fred Olsen Cruise Lines

Boudicca

Fred Olsen Cruise Lines

Boudicca is net als de andere schepen van Fred Olsen een wat kleiner schip met plek voor 880 passagiers. Het schip heeft alle categorieën hutten, van een binnenhut tot een balkonhut en suite. Ook voor alleenreizenden zijn er binnenhutten of buitenhutten. Daarnaast beschikt dit cruiseschip over een RIB, een snelle boot waarmee u de mogelijkheid heeft om bestemmingen van nog dichterbij te ervaren. Boudica, vernoemd naar een Keltische koningin van de Iceni die vooral bekend is geworden als leidster van de opstand tegen de Romeinen in het jaar 61.

Dit cruiseschip was op zaterdag 16 februari 2019 in Amsterdam.

Andere schepen van deze rederij

Bolette

Bolette

Braemar

Braemar

Balmoral

Balmoral

Black Watch

Black Watch




Cruiseschip Boudicca - Fred Olsen Cruise Lines

Lengte205.47 meter
Aantal passagiers 880
Aantal decks10
VlagBahamas

Gerelateerd nieuws Boudicca

  • COVID-19; Heeft het effect op uw cruise reis?

    maandag 20 april 2020

    Wegens COVID-19 maatregelen kan het voorkomen dat uw cruisereis naar Amsterdam geannuleerd is door de cruiserederij. Wij houden onze cruisekalender zo actueel mogelijk aan de hand van de informatie die wij ontvangen van de cruiserederijen.Mocht uw aanloop er niet tussen staan, of heeft u vragen over uw cruise reis, neem dan contact op met uw […]

  • Mystery call Boudicca

    vrijdag 29 maart 2019

    Mystery call Boudicca is vandaag aangekomen bij PTA! Een leuke verrassing voor haar passagiers die niet wisten waar de reis naar toe ging. Zij vertrekt morgen weer om 13.00 uur. Welkom in Amsterdam!