Preferred Partners

Een evenement bij PTA organiseren wij niet alleen! Met hulp van onze uiterst professionele preferred partners verenigen wij onze krachten om ieder event op maat en tot een groot succes te maken.

Audiovisueel

HWM TV & Events
HWM is als creatief en technisch producent rijk aan ervaring in evenementen, televisie, commercials en bedrijfsfilms. PTA werkt al jaren met veel tevredenheid samen met deze preferred supplier als het gaat om licht, decor en muziek. HWM begrijpt dat men onbewust wordt beïnvloedt door de manier waarop de ruimte is verlicht en ingericht. Vanuit de klant wordt het evenement ontwikkeld en vorm gegeven. Het geheel én het detail bepalen het gevoel, de beleving en het success van het evenement. Als preferred supplier biedt PTA de mogelijkheid om samen met HWM uw evenement tot een groot success te maken.
meer informatie: https://www.hwm.me/

Catering

De BorrelFabriek
DBF is een full service conceptcateraar, ongeëvenaard en gespecialiseerd in het organiseren van totaalcatering op bedrijfsevenementen en particuliere evenementen. Cateren doen zij met behulp van innovatieve en spraakmakende concepten die op maat worden gemaakt. De catering sluit naadloos aan bij de doelgroep en doelstelling van uw evenement. Op deze manier krijgt ieder evenement en uniek karakter waarbij kwaliteit voorop staat.
meer informatie: https://deborrelfabriek.nl/

A Matter of Taste
‘a matter of TASTE’​ is reeds 30 jaar actief als partycateraar in Amsterdam. Ons motto is niet klaarzetten en uitvoeren, maar klaarstaan en verrassen! Wij staan voor kwalitatief, verrassend eten en drinken op hoog niveau voor een goede prijs. Ieder voorstel is maatwerk en wij denken graag mee vanaf het begintraject. Daarnaast zijn wij groen en duurzaam waar mogelijk of gewenst meer informatie: http://www.taste.nl/

Mövenpick Hotel Amsterdam City Centre 
Mövenpick Catering is onderdeel van Mövenpick Hotel Amsterdam City Centre en is fysiek verbonden met het PTA gebouw. Door haar locatie kan zij onsite catering bieden; een luxe wanneer vers bereide catering een must is. Het Zwitserse Mövenpick staat bekend om haar rijke culinaire geschiedenis, in 1948 gestart als restaurantketen in Zurich met haar heerlijke ijs- en koffie producten.
meer informatie: https://www.movenpick.com/nl/europe/netherlands/amsterdam/hotel-amsterdam/location/