COVID-19 Klik hier voor belangrijke informatie t.a.v. uw cruisereis

Waar kan ik parkeren?

PTA biedt voldoende parkeermogelijkheden. U kunt gebruik maken van Valet Parking Service of van de openbare parkeergarages in de omgeving.

Parkeren in Amsterdam

Parkeren bij Passenger Terminal Amsterdam is uitstekend geregeld, laat uw auto voordelig en comfortabel parkeren via de Valet Service of parkeer de auto in de nabijgelegen garages.

Valet parking

De voordeligste en meest comfortabele optie is gebruik te maken van de Valet Service aangeboden door Weparc in samenwerking met Q-park. Dit is de enige Valet Service die officieel partner is van PTA.

Hoe werkt het
U maakt een reservering via onderstaande link. Vervolgens kunt u bij aankomst de sleutel afgeven aan de chauffeur, die uw auto parkeert in een nabij gelegen Q-park garage. Klik op deze link voor het maken van een reservering:  www.weparc.com/pta 

Hieronder vindt u de tarieven van de meest voorkomende boekingen, uiteraard is een afwijkend aantal dagen ook mogelijk.

Dagen Tarief
7€ 129,00
10€ 153,00
12€ 169,00
14€ 185,00

Piet Heingarage

Parkeren onder Passenger Terminal Amsterdam is mogelijk in de Piet Heingarage.
De ingang van de Piet Heingarage bevindt zich vlak voor de terminal. Bij het verlaten van de garage staat u pal voor de hoofdingang van PTA. Deze garage wordt 24 uur per dag bewaakt door middel van cameratoezicht. U kunt bij vertrek contact, met pinpas of credit card betalen. Reserveren is niet mogelijk bij deze garage. LET OP: er is geen gereduceerd tarief meer voor cruisepassagiers.

Tarieven € 3,80 per uur en € 38,00 per dag.
Deze garage wordt beheerd door Gemeente Amsterdam, voor meer informatie klik hier.

Parking Centrum Oosterdok

Parking Centrum Oosterdok, op 15 minuten loopafstand van PTA, beschikt over 1.369 parkeerplaatsen. Deze garage wordt 24 uur per dag bewaakt door middel van cameratoezicht. Reserveren is niet mogelijk.

Tarieven eerste 5 uur parkeren, € 5,00 per uur. Na 5 uur valt het parkeertarief automatisch terug naar een vast bedrag van € 20,00 per dag. Deze garage wordt beheerd door InPublic, voor meer informatie klik hier.